telefon 737 541 244
volejte PO-PÁ: 8-18h SO 10-18h, kontakty
logo
» Netradiční dárky » Společenské hry

Osadníci z Katanu

Prodej ukončen
Osadníci z Katanu Osadníci z Katanu
Číslo zboží: 134408

Seznamte se - Osadníci z Katanu

Osadníci z Katanu jsou legendou ve světě deskových her, která si získala přízeň milionů hráčů po celém světě. A čím tato hra jednoznačně předčí jiné deskové hry? Především variabilitou herního plánu. Každá partie je jedinečná. Spolu s protihráči osidlujete ostrov Katan. Vítězem se stává hráč, který vybuduje nejmocnější osídlení. Neváhejte a pomocí promyšlené strategie ovládněte celý ostrov!

Přenesli jste se do doby objevitelských cest. Vaše lodě po dlouhé cestě dorazily k neznámému pobřeží. Na něm se však vyloďují i další námořníci. Zakládáte osady a budujete civilizovanou krajinu. Hospodaření je založeno na výměnném obchodě. Vyměňují se suroviny i zemědělské produkty. Zakládáte vesnice a města na strategických místech, snažíte se výhodně obchodovat. Je potřeba jednat promyšleně. Cílem je vybudovat nejsilnější oblast.

Obsahuje: 37 šestihranných dílů hracího plánu s různými typy krajiny, 95 karet se symbolem suroviny (ruda, obilí, vlna, dřevo, cihly), 25 akčních karet, 4 karty se stavebními náklady, 2 zvláštní karty (nejdelší obchodní cesta, největší vojsko), 16 měst, 20 vesnic, 60 silnic, 18 žetonů s čísly, 1 figurka Zloděj, 2 hrací kostky.

Přibližná doba hraní 75 minut.