telefon 737 541 244
volejte PO-PÁ: 8-18h SO 10-18h, kontakty
logo
» Netradiční dárky » Společenské hry

Člověče napij se 3.

Prodej ukončen
Člověče napij se 3. Člověče napij se 3.
Číslo zboží: 130681

Seznamte se - Člověče napij se 3.

Člověče, napij se! 3 je další pokračování jedinečné zábavné párty hry Človeče, napij se! Opět se musíte dostat z milované hospody domů k milovanému partnerovi. Hra obsahuje i speciální verzi Člověče, napij se! V.I.P.

K oběma hrám je nutné, aby si hráči přibrali dostatečné množství svých oblíbených nápojů, nebo se přesunuli do míst, kde se podávají. Za každé vyhození a další sankce se totiž, jak název napovídá, pije.

Člověče, napij se! 3

Herní plán představuje okruh blíže neurčeného městského centra. Hra je určena pro 2 - 6 hráčů. Každý má 4 figurky své barvy, které musí nasadit ze své hospody, projít s nimi herním plánem a poté je všechny umístit do svého domečku. Komu se to podaří nejdříve, vyhrává. Cesta je plná nástrah a překvapení. Hráči využívají zkratky, bloudí po kruháči, berou karty a vzájemně se obtěžují „lahví". V závěru hry si každý musí dávat pozor na „váleček".

Člověče, napij se! V.I.P.

V této verzi se hráči nacházejí v centru všeho dění a to přímo v jedné dobré, blíže neurčené hospodě. V.I.P. proto, protože je určena pro všechny V.I.P. hráče. Těmito „velmi důležitými osobami" se v této hře myslí většina nás „obyčejných", neméně důležitých lidí.

Hra je určena pro 2 - 8 (případně i více) hráčů. Každý má jen jednu figurku, kterou musí projít od startu u vchodu do cíle k volnému stolu. Kdo dorazí první, je vítěz. Na hráče opět čeká spousta nástrah a překvapení. Úkoly jsou vepsány přímo do políček, karty umístěné rovnou v herním plánu.

Soubor dvou her Člověče, napij se! 3 a Člověče, napij se! V.I.P. Komplet v krabici obsahuje:

- oboustrannou rozkládací hrací desku

- 36 úkolových karet (dva archy A4)

- v sáčku 26 hracích figurek

- 1 figurku „láhev"

- 1 kostku a návod ke hře (v CZ i v SK).